Irány Hévíz!

Hévíz hazánk leghíresebb természetes eredetű gyógyító tava, amely a Balaton közelsége miatt még inkább csábító mind a hazai és mind a külföldi vendégek számára. A tótól mindössze néhány lépésre található a Hotel Palace**** szálloda is, amely kiegészítő pihentetést nyújthat a hely látogatói számára.
Balaton közeli nyaralás - Hévízi-tó

A Balatontól néhány kilométerre fekvő Hévíz, hazánk legismertebb gyógyvizét kínáló tómedre. Az egyedülálló forrásvíz létrejötte egy időre tehető a Balaton képződésével, amely körülbelül 22 ezer évvel ezelőtt zajlott le. A világszerte ismert üdülőközpont remek lehetőségeket kínál a gyógyulni vagy pihenni vágyó vendégeknek.

A Zala megyében található termálvíz, az összetételét tekintve is igen kedvező, amely remek kiegészítésként tud funkcionálni egy-egy fizikoterápiás kezelés után is. A víz magas kálcium, magnézium, kén és egy kisebb adag radon tartalom, mind-mind elősegítik egyes betegségek gyógyulási rátájának a felgyorsulását. Az ásványi anyagokban gazdag tóvíz nyáron és télen is adott hőfokon várja a fürdőzőket.

A tőzegmedrű tó környéke is remek kikapcsolódásként szolgálhat, hiszen a Hévízi-tó közvetlen környezetében számos történelmi emlékmű, múzeum és borospincék is várják az idelátogatókat. A hévízi gyógykúrák nem csak a betegek számára tud megváltást hozni, hanem a stresszes, pihenésre vágyó látogatókat is várja.

A tótól pár száz méterre fekszik a Hotel Palace**** szálloda, ahol egész évben várják a Hévízre utazó érdeklődőket. A hotel számos kedvezménnyel, barátságos közeggel és szépészeti kezelésekkel egészíti ki a térség adta élményeket. A gyógytó kiegészítő kezeléseket is ajánl a tradicionális hévízi gyógykúrák által, amelyekben a gyógymasszázs, az iszappakolás, az elektro- és hidroterápia kap szerepet. A Hotel Palace**** ad helyet a Carat Szépségszalonnak is, így a fiatalító és a frissítő kezelésekre vágyó vendégek is megtalálhatják a számításaiknak megfelelő kezelések egyikét.

A szálláshely ideális választás a családok számára, de a pároknak, sőt még az állatoknak is igen jó opciókat kínál. A hely, a környezettudatosság irányelveit is támogatja, így az elektromos autók tulajdonosai, a járműveiket is fel tudják tölteni a szálloda által.

Kapcsolódó cikkek

Balaton közeli nyaralás - Hévízi-tó

Irány Hévíz!

A Palace Hotel számos kedvezménnyel, barátságos közeggel és szépészeti kezelésekkel egészíti ki a térség adta élményeket.

Európa legnagyobb vízicsúszdájával is vár a Hunguest Hotel Forrás Szeged

Európa legnagyobb vízicsúszdájával is vár a Hunguest Hotel Forrás Szeged

Ingyenes belépő várja a vendégeket az egész évben nyitva tartó Aquapolisba.