Tudományosan megalkotott design Szegeden a Science hotelben

Tudományos, de sokkal inkább fantasztikus élményekben lehet része azoknak, akik itt szállnak meg.
Tudományosan megalkotott design Szegeden a Science hotelben

Szeged belvárosában várja a különleges designra fogékony vendégeit a Science hotel. Összesen 43 szoba áll rendelkezésre, 7 különböző szobatípussal. Öt szinten működik a szálloda, ami a történelmi városnegyedre enged kilátást. Ha nem csak a magasból vennénk szemügyre Szeged szépségeit, érdemes benevezni egy körre a városnéző kisvonatra is, ami a kisebbek számára garantált szórakozást, a szülőknek így kellemes kikapcsolódást biztosít. Ha tovább folytatnánk kulturális programokkal, a belvárosban találjuk a Szegedi Nemzeti Színházat is, ahova önmagában az épület látványa miatt is megéri betérni, nem beszélve a szórakoztató előadásokról.

Az egyetemi városban tett körút után a város szívében található Gold Keys Award díjas hotel ideális helyszíne lesz a feltöltődésnek. A modern és egyedi atmoszférájú lobby bár nem véletlenül érdemelte ki az amerikai elismerést. Akár üzleti úton, konferencia okán vagy éppen romantikus hétvégére érkezünk ide, barátságos fogadtatásban lesz részünk. Árak és foglalás itt!

Az egyedi igényeket figyelembe véve készülő reggeli segítségével újult erővel vághatunk neki a következő programoknak. A speciális étrenden élő vendégeknek sem kell aggódni, a bőséges svédasztalos reggeli előkészítése során rájuk is gondoltak.A különleges arculatú szobák mellett konferenciák, csapatépítők és egyéb rendezvények ideális helyszínéül szolgál akár 60 fő számára is a külön erre a célra fenntartott terem. A tudomány tehát nem áll meg a dekorációk szintjén, hiszen magasfokú szolgáltatásokkal és egyebek mellett például akadálymentesített szobával felkészülve várja a vendégeit a Science hotel. További szegedi szállások itt!

Szerző: Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek