Pihenés a Fogadalmi Templom szomszédságában – A Szeged Dóm Hotelben

Elegáns szálloda, vendégközpontú hozzáállás.
Pihenés a Szeged Dóm Hotelben

A családi vállalkozásként működő Szegedi Dóm Hotel egyik legnagyobb erénye, hogy gondosan ügyelnek arra, hogy az ide betérő vendégek a lehető legmagasabb szintű kiszolgálásban részesüljenek. Munkájuk nincs hiába, a barátságos, figyelmes ellátásra minden egykori vendég elégedetten emlékszik vissza. Magára a hotel elhelyezkedésére sem lehet panasz, hiszen Szeged látnivalói könnyen, gyalogszerrel megközelíthetőek. Akár egy üzleti útnak köszönhetően, akár családi kikapcsolódásként, romantikus hétvégére visz erre utunk, a 14 kétágyas szoba, a 2 lakosztály valamelyike biztosan ideális állomásunkként szolgál majd.

Az elegáns bútorzattal felszerelt magas színvonalat képviselő szobák modern eleganciájukkal a szemnek is kedvesek, de a gondosan válogatott matracok a test számára nyújtanak igazi kikapcsolódást. A pihentető alvás után is lehet fokozni a feltöltődést szolgáló élvezeteket, amihez az szauna, infraszauna, vagy éppen a masszázs járulnak hozzá. Ha legszívesebben már most ott lennénk, itt egyszerűen foglalhatunk!

A Szeged Dóm Hotel 4 különféle csomaggal kedveskedik a leendő vendégeinek. A romantikus utazásra érkezők a fürdőbelépővel bővített ajánlatot is választhatják, míg a családosoknak a Szegedi Vadasparkba és a Napfényfürdő Aquapolisba is érvényes belépővel érvényes a csomag. A legkisebbek legnagyobb örömére a különleges állatokkal való találkozás, de az összesen 1000 méteren át tartó csúszás is a szegedi pihenés szerves részévé válik az előbbieknek köszönetően. További szegedi szállások itt!

Szerző: Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek