Romantikus hétvége a folyó partján: a Novotel Szeged Szállodában

136 szobájával és különféle szolgáltatásaival készen áll a kényeztetésre a szegedi szálloda.
Romantikus hétvége a Novotel Szeged Szállodában

A város központjában, a Tiszára nyíló kilátással nem véletlenül vált az egyik legnépszerűbb helyi szállodává a Novotel Szeged. Néhány szempillantás alatt elérhető innen a Pick Szalámi és Szegedi Paprika Múzeum, alig 250 méterre találhatóak, de a teljes kikapcsolódást lehetővé tevő Anna gyógy- és termálfürdő is 1 kilométeren belül, egy könnyedebb séta során elérhető.

Élményeinket a szálloda közös társalgójában is megoszthatjuk egymással, akár felnőttek egymás közt is, hiszen a gyerekek számára biztosított játékszoba segít, hogy mindenki élvezhesse, kikapcsolódásra használhassa a Szegeden töltött időt.

A Novotel Szeged biztosítja vendégei számára a maximális feltöltődés lehetőségét, hiszen szauna, pezsgőfürdő, de az aktívabb kikapcsolódáshoz konditerem is igénybe vehető. Természetesen a korgó gyomor sem jelent a kedves és barátságos személyzet számára akadályt, hiszen a Novo Square étterem remek európai fogásai gyors gyógyírt jelentenek. A párok kedvenceként is jegyzett szállodában nem csak bár és étterem, de 24 órás recepciószolgálat is található, ha esetleg hirtelen bejelentkezés mellett döntenénk, de ha előre foglalnánk, akkor arra itt van lehetőség!

Légkondicionált, erkélyes szobák, de lakosztályok is elérhetőek, ezzel biztosítva minden igény számára a gyönyörű kilátás mögött rejlő csendes kikapcsolódást. További szegedi szállások itt!

Szerző: Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

Szegedi szálláshely keresés egyszerűen – Egyre többen használják ezt az oldalt

Szegedi szálláshely keresés egyszerűen – Egyre többen használják ezt az oldalt

Szeged városa mind turisztikai, mind pedig kulturális szempontból meghatározó szerepet tölt be hazánkban.