Modernitás a belvárosban: Art Hotel Szeged

Az exkluzív belvárosi helyszín ideális az esküvők utáni lagzik számára.
Modernitás a belvárosban: Art Hotel Szeged

A szálloda 68 szobával várja vendégeit, legyenek azok két- vagy négylábúak. A kutyabarát szálláshelyként is ismert és elismert Art Hotel Szeged 5 különféle szobatípussal működik, ezek a standard szobától egészen a luxus lakosztályig lefedik a palettát.

A szálloda étterme örömmel fogadja a szálló-, de a betérő vendégeit is. A friss és minőségi alapanyagokkal dolgozó konyha valóságos ínyencségeket kínál, amit a legapróbb részletekre való odafigyeléssel tesznek egyedi kulináris élménnyé. Mindemellett a hagyományos svédasztalos reggeli is a vendégek rendelkezésére áll, de a folyékonyabb örömök iránt nyitottabb látogatóknak sem kell keseregnie, hiszen a Lobby bár 0-24 órás nyitvatartással áll a rendelkezésükre. A foglalásra itt van lehetőség!

A napfény városaként is jegyzett Szeged nem csak a családi kiruccanások, romantikus hétvégék helyszínének tökéletes, hanem nagyobb rendezvények, konferenciák terepeként is kiváló. Ehhez az Art Hotel Szeged modern kialakítású terei is hozzájárulnak, 50 és 180 fős rendezvénytermekkel, valamint a mobilfallal leválasztható letisztult hangulatú különteremmel.

Ez utóbbi az étteremben található, és 25-40 fős vendégsereg befogadására is alkalmas, így akár családi vagy éppen baráti összejövetelek számára is tökéletes helyszínt biztosít. A Sanzon étterem 120 fő ellátására is felkészült, így a néhány lépésnyire lévő Szegedi Dóm, a konferenciatermek, valamint a belső udvar és lobby bár együttese tökéletes esküvői csomagot alkotnak, ahol a szertartástól kezdve a lakodalomig minden megvalósíthatóak. További szegedi szállások itt!

Szerző: Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek