Etno stílusú ruhák között válogattunk

Igazi színkavalkáddal jelentkezik a Tchibo webáruház eheti kínálata: Az etno stílusú ruhák hangsúlyos piros és kék színekben érkeznek, természetes színvilágú kiegészítőkkel!
Etno stílusú ruhák között válogattunk

A látványos mintákat könnyű anyagokkal párosították a tervezők, így a karakteres megjelenés mellett a kényelem is garantált a heti kínálat darabjaiból válogatva! A nagyobb ruhaméretű hölgyek is bátran válogathatnak a kínálatból, hiszen minden darab elérhető S-től XXL méretig!

A kényelem jegyében rögtön itt is van egy lágy esésű, viszkóz anyagból készült, nyomott mintás nadrág, amit két színben is hazavihetünk, hiszen a tervezők kékes, és színesebb, de még mindig a kék szín által dominált verziót is készítettek belőle! A hétköznapi, laza viseletet biztosító nadrágon két bevágott zseb is található, rugalmas derékrésze pedig garantálja, hogy mindig kellemesen simul a testünkhöz!

Ha mintás nadrág helyett valami egyszerűbbre vágyunk, akkor is találunk kedvünkre való darabokat a heti ajánlatban: ilyen lehet például a piros és bézs színben kapható chino női nadrág, amely különösen puha, sztreccs anyagból készült, amely formatartó, mégis kényelmes viselet a mindennapokban! A normál szabásvonalú nadrág ötzsebes fazonú, elöl pedig díszvarrással látták el a stílusos megjelenés érdekében.

A stílusos ruhákhoz egyedi kiegészítők dukálnak: éppen olyanok, mint amilyen ez a kétféleképpen is hordható, barna táska! Az állítható hosszúságú pántoknak köszönhetően válltáskaként is többféleképpen hordható, de egy egyszerű mozdulatra van szükség csupán ahhoz, hogy hátizsákkal folytathassuk a napunkat! A belső rekeszek és zseb biztosítják, hogy könnyen megtaláljunk minden apróságot, amit a táskára bízunk. A kiváló minőségű, bőrhatású anyag domború, fonott mintája még egy csipetnyi fűszert ad az eleve ötletes és egyedi darabhoz, a díszbojtok pedig tovább erősítik az egyediséget!

Érdemes átnézni a női ruha kínálat egészét, ahol további kiegészítők – táskák, ékszerek, sálak – és az etno stílussal harmonizáló ruhadarabok sora várja, hogy felfedezzük őket!

Kapcsolódó cikkek

Etno stílusú ruhák között válogattunk

Etno stílusú ruhák között válogattunk

A kényelem a legfontosabb egy ruhánál.

Hogyan tartsa az arany ékszereket tisztán

Hogyan tartsa az arany ékszereket tisztán

A legjobb módja az arany ékszerek tisztításának, ha meleg vízbe áztatja őket, és egy puha fogkefével kisúrolja a makacs szennyeződéseket.