Szerzi.hu - Szerződés, neked

A Szerzi platform célja a jogi ügyekben való eligazodás, ügyintézés megkönnyítése.
Szerzi.hu - Szerződés, neked

Jelenleg a platformon két fő szolgáltatás érhető el. Az online jogi tanácsadás, mely keretében a felhasználó chat, vagy videohívás formájában konzultálhat egy, a Szerzi által ellenőrzött, Ügyvédi Kamaránál nyilvántartott Ügyvéddel. A másik fő szolgáltatás pedig a szerződésgenerálás.

Legyen szó adásvételi, megbízási, kölcsön, vagy albérleti szerződésről, esetleg végrendeletről, a Szerzi szerződésgenerátora rendelkezésre áll. Míg egy hagyományos szerződés sablon esetében bogarásznunk és értelmeznünk kell a különböző sorokat, addig a generált szerződések esetében a szoftver által feltett kérdések megválaszolásával készül el a teljes, koherens szerződés. Hogyan is néz ki ez a folyamat?

A generátor elindítása után a felhasználó strukturált kérdéseket kap, átláthatóan, kategorizálva, ezek megválaszolásából áll össze a szerződés.

  • Lehetőséget ad cégek, magánszemélyek, egyéb szervezetek korábban megadott adatainak gyors betöltésére.

  • Figyelmeztet, ha a bevitt adatok formátuma nem helyes. Hiszen az adatok helyessége és pontossága rendkívül fontos tényező.

  • Figyelmeztet az adatok összefüggésére. Például amennyiben az ingatlan szívességi használati szerződésnél a használtba adás jogalapja tulajdonjog, úgy a tulajdonosnak rendelkeznie kell a szükséges hozzájárulásokkal a társtulajdonosoktól.

  • Figyelmeztet alapvető problémákat előidéző értékekre. Például, bár egy szerződésben a kiköthető foglaló mértékét törvény nem határozza meg tételesen, a túlzott mértékű foglalót a bíróság mérsékelheti, ezért egy jó szerződés generátor az ilyen esetekben az adatbevitelt korlátozza az Ön érdekében.

  • Jelzi, hogyha Ügyvédi közreműködés szükséges, vagy ajánlott.

  • Lehetőséget ad egyedi rendelkezés hozzáadására, strukturáltan.

  • Könnyen használható

  • És ami a legfontosabb, ellenőrzi a szerződést. Egy jó szerződés generátor a kérdések megválaszolása alatt, valamint a legvégén, minden esetben, amikor új információt nyújtunk az algoritmusnak, dolgozza ki újra az elejétől a végéig a szerződést. Az sem probléma, ha ez pár másodpercbe kerül.

Kapcsolódó cikkek

Szerzi.hu - Szerződés, neked

Szerzi.hu - Szerződés, neked

A Szerzi platform célja a jogi ügyekben való eligazodás, ügyintézés megkönnyítése.